2015. június 10., szerda

Sorry



Sajnálom, srácok. Azt hittem, a vizsgák után majd új erőre kapok, kilábalok a válságból, és folytatni tudom ezt a történetet, de nem így lett. Nem sok ihletem van hozzá, és pár lelkes olvasón kívül amúgy sincs itt senki. Nektek, akik minden fejezethez írtatok, nagyon köszönöm, de most el kell búcsúznom. Van egy fontosabb projektem, amit hamarosan szeretnék befejezni, a fiúk pedig ellesznek a képtelen agyszüleményeim nélkül is. Remélem, azért jól szórakoztatok egy ideig.
Viszlát!



10 megjegyzés:

  1. Ooooh :C Ezt nagyon szomorúan "hallom"
    Persze megértem, csak nagyon fog hiányozni! Sok sikert a másik projektedhez :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy megérted, nekem is hiányozni fognak a srácok. :) A másik dologgal igyekszem, talán az is érdekelni fog. ;) Köszönöm szépen, hogy velünk voltál! :)

      Törlés
  2. Na ne már! Kérlek térj vissza! Nekem sokat számíít a blogod! Kérlek! Vannak itt olvasók,csak lusták komizni! Sajnos én is néha hajlamos vagyok komi nélkül haygni....
    KÉRLEK FOLYTASD! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drágám, ez egyáltalán nem zsarolás akart lenni. Persze számítanak a vélemények, de jelenleg nincs ihletem, nem tudom, merre tovább. Talán egyszer visszatérek.
      Addig is sok sikert neked. :) És köszönöm, hogy velünk voltál. :)

      Törlés
  3. Most nagyon megleptel. Vartam a reszt mert nagyon tetszett a tortenet. Igazan csalodott vagyok mert szerettem a "keptelen agyszulemenyeidet" olvasni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is csalódott vagyok, elhiheted, hogy nem így képzeltem a dolgot. De a valóság közbeszólt, és most azzal a másik történetemmel szeretnék haladni. Mint mondtam, talán egyszer visszatérek. :)

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Szia! Nos, ennek sajnos teljes titokban kell maradnia, de szerepelnek benne a srácok is, annyit mondhatok. :)

      Törlés
  5. Sziaa..Ma talaltam ra a blogodra es nagyon tetszett amiket eddig irtal...kar h befejezed :( Sok sikert a masik projektedhez :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy velünk tartottál eddig is. :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© Another World (Larry Stylinson), AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena