2014. szeptember 10., szerda

Előszó


Üdvözlök mindenkit az újonnan megnyílt Another World fanfiction oldalon! Mint azt az oldalsávban már leírtam, egy Larry történet lesz olvasható itt, amelyről elöljáróban mondanék pár szót. Ilyet még sehol máshol nem olvastam, az esetleges egyezések a véletlen művei.

Amit tudni kell előzetesen:

Az One Direction, mint csapat, nem létezik már. Három évvel ezelőtt szerepeltek az X-faktor akkori szériájában, de a kiesésük után nem volt szükség rájuk. Ezzel párhuzamosan Harry Styles szólókarrierbe kezdett a menedzsere javaslatára. Folyamatosan turnézott, a másik négy sráccal pedig nem tartotta a kapcsolatot egészen a történet kezdetéig.

Próbáltam tartani magam azokhoz az információhoz, melyek igazak, és melyeket tudunk, de ez egy AU történet, tehát változások történhetnek.

A kiinduló szituáció:

Harry Styles utolsó fellépésére készül Angliában, mielőtt világ körüli turnéra indulna. Nagy rajta a nyomás, valamint egy riport után fura érzések kavarognak benne. Egy éjjel kiszökik a szállodából, s egy bárban találja magát, ahol összefut egy régi ismerőssel... A fura érzések és gondolatok pedig még inkább eluralkodnak rajta. Képes lesz egyedül folytatni az útját, vagy visszasírja a régi időket?

Remélem, kedveteket lelitek majd benne.

Üdvözlettel:

Valerin

5 megjegyzés:

 1. Szia! Köszönöm, hogy írtál a blogomba, mert így rátaláltam a tiédre :) Nem tudok még sok mindent mondani róla, de felkeltetted az érdeklődésem, mert még nem olvastam ilyet! :) Egyet szeretné kérni, hogy tedd ki a feliratkozós bigyót, köszönöm :) És benne vagyok a linkcserében, ki is teszlek :)

  VálaszTörlés
 2. Hahó!! Nagyon, nagyon várom, hogy belemerüljünk. A sztori nagyon ígéretes, kíváncsian várom. Természetesen benn vagyok a linkcserében, már teszem is ki iziben!

  Puszillak, és nagyon sok sikert! Becca

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek, megtiszteltetés számomra!:):)

  VálaszTörlés
 4. Nem rossz, nem rossz! Ilyet még tényleg nem olvastam, felkeltette az érdeklődésem! +1 olvasód már biztos van! ;)
  Puszi: Viki :*

  VálaszTörlés
 5. Nagyon köszönöm, hálás vagyok a bizalomért.:)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© Another World (Larry Stylinson), AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena